Hogyan kezeld a Szerelmeddel felmerülő konfliktust? Csillagjegye elárulja!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Még a legerősebb kapcsolatokat is beárnyékolhatja egy megfontolatlan és sértő mondat, vagy az apró dolgokon való vitatkozás. Csillagjegyeink sajátos vonásai elárulják, hogyan érdemes a velünk való vitát megoldani.

Íme néhány tipp, hogyan kerekedj felül a Pároddal való vitán, ha csillagjegye a következő:

Kos:

Kérd a megbocsátását, ismerd be, hogy tévedtél és ígérd meg neki, hogy többé nem követed el ugyanazt a hibát. Add rá a szavad, mert a Kos nem tolerálja, ha nem tartod be az ígéreted. A bocsánatkéréssel tehát ne várj a „megfelelő alkalomra”. Ha megsérted egy Kos egóját, a nyilvános bocsánatkéréssel némileg enyhíthetsz a helyzeteden.

Bika:

A Bika az egyik legmakacsabb csillagjegy. Ha egy Bikával vitázol, el kell ismerned, hogy neki van igaza, addig ugyanis nem fogtok beszélgetni, ameddig ez meg nem történik. Jó, ha van egy terved a jövőbeni konfliktusok konstruktív kezelésére, így megkönnyítheted a mindennapjaidat.

Ikrek:

Viccesen kérj bocsánatot! Semmi sem szünteti meg olyan hamar az Ikrek haragját, mint a humor. Ha viszont súlyos hibát követtél el, írj neki szívből jövő bocsánatkérő levelet! Ez a csillagjegy a gyors cselekedetet várja, így viszonylag hamar kell lehetőséget találnod a kommunikációra, egyébként az Ikrek úgy fogja érezni, hogy valamit visszatartasz.

Rák:

A Rákkal való kapcsolat megköveteli a türelmet, a finomságot és a tapintatot, ugyanis a Rákot könnyű megsérteni. Ne szépítsd a helyzetet, és soha ne hasonlítsd a te hibádat az övéhez. Az általában működik, ha elmondod neki, hogy nem tudsz a szerelme nélkül élni. Ha még mindig nem bocsátott meg Neked, például készíts neki egy finom, házias ételt, magyarán egy kicsit udvarolj neki! Tölts több időt vele, és igazán figyelj rá!

Oroszlán:

Az Oroszlánnak való hízelgés minden veszekedésre megoldást jelenthet. Esedezz bocsánatáért, és jelentsd ki, hogy nem érdemled meg a szeretetét! A bocsánatkérést egy finom csokoládéval vagy egy szép virágcsokorral is megspékelheted. Az Oroszlánok a túláradó tiszteletet szeretik, hiszen méltónak kell lenned az ő szeretetükre. Ha az Oroszlán látja, hogy erőfeszítéseket teszel annak érdekében, hogy elnyerd a szerelmét, vissza fog térni Hozzád.

Szűz:

Beszélj szépen: a Szűz nem szereti a szitkozódást, káromkodást! Dolgozz a jó modorodon, ez megolvasztja a Szűz szívét. Érkezz időben, és tarts rendet otthon! Ez a csillagjegy nagyobb valószínűséggel fogadja el a bocsánatkérésed, ha tiszta szívvel cselekszel. A Szűz nem szereti az érzelmi kitöréseket, inkább logikai síkon igyekszik kezelni a problémákat. Ha meg szeretnéd ajándékozni, válassz például egy jó könyvet!

Mérleg:

Mutass nagyobb érdeklődést a Mérleg tevékenységei iránt! Javíts a kommunikációdon! E csillagjegy szülöttei szóbeli és fizikai bizonyosságot is igényelnek: elvárják tehát a „hivatalos” írásbeli és szóbeli bocsánatkérést. A Mérlegnek tudnia kell, hogy komolyan gondolod, és meg fogsz változni. Sok erőfeszítést kell tenned annak érdekében, hogy a romantikát fenntartsd a kapcsolatban!

Skorpió:

Tégy valamilyen drámai gesztust, ezzel demonstráld a Skorpió felé rajongásod! Ami őket illeti, a puszta beszéd semmit sem ér, csak a pozitív cselekedetekkel férkőzhetsz újra a bizalmába. A lényeg, hogy mindig a Skorpió elvárásainak megfelelően viselkedj, továbbá mindig vedd figyelembe e csillagjegy szülöttjének panaszát!

Nyilas:

Tégy meleg, szeretetteljes békeajánlatot! Legyen nyitottabb az elméd: a Nyilas nem engedelmeskedik semmilyen társadalmi konvenciónak, nem fogadja el az önkényesen meghozott szabályokat. Légy jóban a haverjaival, barátaival, ugyanis ez a csillagjegy nagyobb hangsúlyt fektet társasági életére, mint a szerelmére. Minél előbb válsz a bandájának egyik tagjává, annál hamarabb békülhetsz ki vele.

Bak:

Légy őszinte és készséges! A Bak egy mérföld távolságból is kiszúrja a hazugságot. Ha elrontottál valamit, ismerd el és dolgozz ki egy tervet, hogy jobbá tedd azt! Üres ígéretekkel semmit sem fogsz elérni e csillagjegynél. A Bak nagy hangsúlyt fektet az anyagi biztonságra: például egy megtakarítási számla megnyitása bizonyítani fogja számára, hogy komolyan gondolod Vele, és hajlandó vagy egy stabil jövő kialakítására. Soha ne kötekedj vele, nem szereti a játszadozást!

Vízöntő:

Hívd meg a Vízöntőt egy kávéra, és közben beszéld meg vele a konfliktusotokat! Ne legyen titkod előtte, mert a kapcsolatotok onnantól stagnálni majd hanyatlani fog! Ha ezzel a csillagjeggyel szeretnél maradni, légy teljesen nyitott! Légy nyitottabb a kalandokra, és időről időre vedd figyelembe a Vízöntő javaslatait!

Halak:

A Halak senki sem szeretnek szenvedni látni. Légy kevésbé birtokló és követelőző! E jegy szülöttei ki nem állhatják az olyan kapcsolatokat, amelyek egy börtönhöz hasonlóak. Fogadd el, hogy a Halak rendkívül érzékeny lélek, és bánj vele kesztyűs kézzel! Fogadd meg, hogy gyengédebb és szeretőbb leszel vele! Minden áldott nap mutasd ki felé szereteted, ne csak speciális alkalmakkor!

Közzétette: Harmadikszem.hu

Mai Angyali Üzenet

  • Rafael arkangyal üzenete vasárnapra:...

    Más lehetõségek is elérhetõek számodra. Talán úgy tûnik, hogy a helyzeted korlátozott, vagy egyáltalán nem olyan, amilyennek remélted, de sokkal […] A Rafael arkangyal üzenete vasárnapra: […]

Napi Horoszkóp

  • Keddi Horoszkóp “Érezni fogja a változás...

    Napi horoszkóp Kos Tartsa mindig észben, hogy az, ha az ember gondolkodik valamin, nem feltétlenül jelenti, hogy érti is azt. […] A Keddi Horoszkóp “Érezni fogja a változás szelét a levegőben. A csillagok […]

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Nagy...

    Nagy áttöréseket érsz el az életedben azzal, hogy Istentől ihletett ötleteidet gyakorlatba ülteted. Bízz benne, hogy az út minden lépésénél […] A Tündérek üzenete ma estére: Nagy […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.