Egy Zen mester elárulta, honnan ismered fel és hogyan bánj a mérgező emberekkel

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mindenkinek vannak mérgező emberek az életében. Nagyon nehéz figyelmen kívül hagyni őket, mert valahogy megérzik, hogyan férkőzhetnek a közelünkbe.

A mérgező emberek manipulatívak, irányítóak, dominánsak és nem törődnek senki mással magukon kívül.
Egy Zen Mester most elárulta, hogyan kell kezelnünk ezeket a fajta embereket; de először is, azonosítsuk őket az alább felsorolt jellemzők alapján!

1. Többet beszélnek, mint hallgatnak

Ezek az emberek csak önmagukért léteznek. Nem érdekli őket, hogy Te hogyan érzed magad. Ha megkérdezik, hogy mi a helyzet Veled, az általában azért történik, mert azt akarják, hogy visszakérdezz, hogy folytatni tudják magukról a beszélgetést.

2. Sohasem hibáznak

Ezek az emberek könnyen ítélkeznek mások felett, magukban viszont sohasem látják meg a hibát. Nem ismerik be, ha tévednek, és soha nem kérnek bocsánatot. Nem fogadják el az építő kritikát sem, ezért nagyon nehéz velük együtt dolgozni.

3. A dráma követi őket

Azt mondhatják magukról, hogy nem akarnak drámázni, de a dráma valahogy mégis mindig megtalálja őket. Harcolnak az emberekkel, bár soha nem vallják be, hogy bármi is az ő hibájuk lett volna.

4. Erőltetik a kapcsolatokat

Nem akarnak egyedül lenni, ezért mindig találnak valakit, akivel kapcsolatba kerülhetnek. Számukra ez nem magáról a kapcsolatról és nem a valódi szeretetről szól. Ők csak maguk mellett akarnak tudni valakit, aki támogatja őket.

5. Ítélkeznek mások felett

Nem fogadják el, hogy mindenkinek megvan a saját élete és a saját látásmódja. Például, ha gyűlölik a horrorfilmeket, akkor nem fogják elfogadni, hogy te viszont szereted azokat. Kigúnyolnak Téged, vagy egyszerűen csak azt mondják, hogy ilyen filmet nézni időpocséklás. Akárhogy is, de elérik, hogy rosszul érezd magad amiatt, mert Te szereted ezt a műfajt.

6. Gyakran hazudnak

Ez része a természetüknek. Hajlamosak az igazságot a saját előnyükre fordítani, hogy mindig jó színben tűntessék fel magukat. Kis dolgokban is hazudnak, mint például, merre jártak, vagy mit tettek, tehát légy kritikus velük és a sztorijaikkal szemben!

7. Tapintatlanok és udvariatlanok

A mérgező emberek nem éreznek együtt a többi emberrel. Nem empatikusak, és nem akarnak segíteni másoknak. Minden róluk és az ő életükről szól.

8. Hatalomra törekszenek

Ha valami nem úgy történik, ahogyan azt eltervezték, akkor hajlamosak kiborulni. Nem szeretik, ha más akarja megmondani nekik, hogy mit kellene tenniük, mert teljes hatalmat akarnak gyakorolni a világ felett.

9. Szeretnek másokat kibeszélni

Élnek-halnak a pletykákért, mindent szeretnének tudni másokról. Megpróbálják megkaparintani az összes szaftos részletet, de ha ez nem sikerül nekik, akkor hajlamosak kitalálni valamit, hogy mások számára érdekesebbé váljanak. Önbecsülésüket szeretik azáltal javítani, hogy másokat lefelé nyomnak.

Mostanra már valószínűleg sikerült beazonosítani a környezetedben élő mérgező embereket. A legegyszerűbb tanács az lenne, hogy tartsd távol magad tőlük, de ez ugyebár nem mindig lehetséges.

Íme a Zen Mester javaslatai:

Meg kell találnod a belső békéd és egyensúlyod, ezáltal nem fogod engedni, hogy mások befolyásoljanak. A belülről erős embereket nem törheti össze semmilyen kívülről jövő inger. Ez azt jelenti, hogy ha magabiztos vagy, és tudod, mennyit érsz, akkor megérted, hogy ezek a mérgező emberek nem ellened vannak, hiszen ez nem Rólad, hanem róluk szól.
Fontos, hogy ne hagyd, hogy a mérgező emberek eljussanak Hozzád! Mindig tartsd szem előtt, hogy ők azt akarják, hogy te kevésbé fontosnak és kisebbnek érezd magad náluk, de ne törődj velük. Maradj erős és nézz szembe velük! A mérgező embereknek általában sok problémájuk van, és amikor valaki bátorsággal beszél velük, akkor jönnek rá igazán, hogy nem is annyira mindenhatóak.
Természetesen minden helyzet és minden személy más és más, de az egyetlen dolog, amire mindig emlékezned kell, hogy összpontosíts magadra, és soha ne hagyd, hogy bárki letörjön Téged! Ha valaki megpróbálja kedved szegni, ne feledd, ez azért történik, mert ez a személy így magabiztosabbnak érzi magát. Ezekben az emberekben soha nem szabad megbíznod, védekezz tehát velük szemben!

Közzétette: Harmadikszem.hu

Mai Angyali Üzenet

  • Rafael arkangyal üzenete vasárnapra:...

    Más lehetõségek is elérhetõek számodra. Talán úgy tûnik, hogy a helyzeted korlátozott, vagy egyáltalán nem olyan, amilyennek remélted, de sokkal […] A Rafael arkangyal üzenete vasárnapra: […]

Napi Horoszkóp

  • Keddi Horoszkóp “Érezni fogja a változás...

    Napi horoszkóp Kos Tartsa mindig észben, hogy az, ha az ember gondolkodik valamin, nem feltétlenül jelenti, hogy érti is azt. […] A Keddi Horoszkóp “Érezni fogja a változás szelét a levegőben. A csillagok […]

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Nagy...

    Nagy áttöréseket érsz el az életedben azzal, hogy Istentől ihletett ötleteidet gyakorlatba ülteted. Bízz benne, hogy az út minden lépésénél […] A Tündérek üzenete ma estére: Nagy […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.