Valóban nem léteznek véletlenek?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Véletlen egybeesés – Isten álneve, amikor nem akarja a tudtunkra hozni, hogy bizony Ő áll a dolgok mögött.

Az Univerzumnak van a legcsodálatosabb módja az emberek összekapcsolására. Az emberek, mint tudjuk, hajlandóak nagyon messzire menni a megfelelő lakóhely, az ideális munka vagy a tökéletes partner keresésében.

A káosz függönye mögött viszont valójában ott rejtőzik a „gépezet” – egy bizonyos “szervezet”, amely tökéletes kapcsolatokat és tökéletes helyzeteket teremt számunkra. Ez a “véletlen egybeesések kozmikus központja”.

Véletlenszerű események nem léteznek. A véletlen egy csodálatos esemény, amelyet Isten teremtett, amikor nem akar megnyilvánulni. Isten számára a véletlen nem létezik. Minden okkal történik, a mi gondolataink és célkitűzéseink által vezérelve.
Amikor megpróbálod teljesíteni szíved legmélyebb vágyait, ne feledd, hogy az Univerzum már ismeri az összes szándékod. Valójában ő rendezi az eseményeket az életedben. Isten minden egyes gondolatodat ismeri, hiszen ezek meg vannak írva az ő Nagykönyvében. Csinálj mindent stressz és pánik nélkül, és hagyd, hogy a kozmikus központ gondoskodjon a részletekről.
Akkor történnek a nagy dolgok, amikor az ember mindent megtesz azért, hogy megvalósítsa ambícióit, és közben a láthatatlan erők segítségére támaszkodik. Imádkozz, tervezz, alkalmazkodj, kalkulálj és tégy meg minden Tőled telhetőt… majd hagyd, hogy a dolgok a maguk útján történjenek – ez a fajta képességed az elengedésre legalább olyan fontos, mint az imádság.
Mindenki, akivel találkozol az úton – egy karakter az életed forgatókönyvéből. Az egyetlen feladatod a törekvés e forgatókönyv javítására, hogy a film a lehető legjobb legyen!

Az életed irányítása Tőled függ!
Minden a Te kezedben van!
Kívánjuk, hogy a lehető legtöbb varázslatot és csodát tapasztald az életedben!

Közzétette:harmadikszem.hu

Mai Angyali Üzenet

  • Rafael arkangyal üzenete vasárnapra:...

    Más lehetõségek is elérhetõek számodra. Talán úgy tûnik, hogy a helyzeted korlátozott, vagy egyáltalán nem olyan, amilyennek remélted, de sokkal […] A Rafael arkangyal üzenete vasárnapra: […]

Napi Horoszkóp

  • Keddi Horoszkóp “Érezni fogja a változás...

    Napi horoszkóp Kos Tartsa mindig észben, hogy az, ha az ember gondolkodik valamin, nem feltétlenül jelenti, hogy érti is azt. […] A Keddi Horoszkóp “Érezni fogja a változás szelét a levegőben. A csillagok […]

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Nagy...

    Nagy áttöréseket érsz el az életedben azzal, hogy Istentől ihletett ötleteidet gyakorlatba ülteted. Bízz benne, hogy az út minden lépésénél […] A Tündérek üzenete ma estére: Nagy […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.