Válassz egy kártyát, és tudd meg, mit üzen Neked a pillanat!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nézd meg alaposan a kártyákat, és hagyd, hogy közben a megérzésed vezéreljen, majd válaszd ki a kedvenced!

A választott kártyán egy üzenetet fogsz találni, mely reményeink szerint ösztönözni fog Téged arra, hogy ebben a pillanatban – nem később, nem holnap -, hanem most azonnal vedd kezedbe sorsod, mert MOST kell cselekedned, MOST van rá lehetőséged, hogy jobbá tedd az életed!

Válassz az alábbi három kártya közül, és fedezd fel személyes üzeneted!

1. SZÁMÚ KÁRTYA:

A kártya jóslata: itt az idő az új kezdetre: most lehetőséged nyílik valami újdonságra. Ezek a lehetőségek nagyon fontos szerepet játszanak abban, hogy eljuss oda, ahol lenned kell, tehát a saját érdekedben kövesd őket, bárhova is vezetnek Téged! Ezek a lehetőségek arra ösztönöznek, hogy felfedezd a belső erőd és bátorságod, illetve belépj az ismeretlenbe – ugyan félelmet fogsz érezni, de mindezt meg kell lépned, hogy megteremthesd az új életed!

Az új lehetőségek jelentkezhetnek a kapcsolataid, az otthonod vagy karriered területén. Talán esélyed nyílhat tanulásra, utazása, vagy izgalmas, új törekvéseid kipróbálására. Figyelj a jelekre, és ismerd fel az adódó alkalmat! Ha nyitott vagy az új kezdetre, az Univerzum meg fogja mutatni számodra a következő lépést!

Ahhoz, hogy jelenlegi élethelyzeteden javítani tudj, alkalmazkodnod kell, és harmóniába kell kerülnöd az életed természetes ritmusával és körforgásával – ez a körforgás fog elvezetni Téged egy izgalmas, új kezdet felé! Tehát légy optimista és ambiciózus, illetve alkalmazkodj a változó körülményekhez! Tedd magadévá a misztikus ismeretlent, és álmod valóra válik!

Üzenet: Ragadd meg az új kezdetet, és álmod valóra válik!

2. SZÁMÚ KÁRTYA:

Ez a kártya azt mutatja, hogy most a jólétedre és az öngondoskodásra kell összpontosítanod. Arra bátorít Téged, hogy olyan gyakorlatokat sajátíts el, amelyek javíthatják fizikai, érzelmi és mentális egészséged. Függetlenül attól, hogy hagyományos vagy alternatív módszerekkel dolgozol, nagyon fontos, hogy most az egészséged és a boldogságod helyezd előtérbe! Itt az ideje felhagyni azokkal az egészségtelen szokásokkal és viselkedéssel, amelyek megakadályozzák a sikeredet!

Ha szükséged van rá, kérd ebben egy profi segítségét, de ezeket a lépéseket akár magad is megteheted! Az optimális egészségi állapot alapvető elemei közé tartoznak a rendszeres ellenőrzések, az egészséges táplálkozás, a testmozgás, az elegendő folyadékbevitel, a pihentető éjszakai alvás, a méregtelenítés, a természetben való időtöltés, a relaxációs tevékenységek elvégzése (meditáció vagy jóga), a mérgező és rosszindulatú emberek elkerülése, és a pozitív gondolkodás fenntartása. Ezek mind-mind segítenek abban, hogy megismerd személyes határaid és korlátaid, azt tehesd, amit szeretsz, gyakran nevess.

A jelenlegi helyzeted javítása érdekében tehát a jelenlegi egészségi állapotod javításán kell munkálkodnod! Nincs idő a halogatásra, most kell megtenned a szükséges lépéseket! Hívd segítségül a lelki vezetőid és az angyalokat – ha szükséges, ők megmutatják a következő lépést, amit megtehetsz az egészségedért!

Üzenet: Fordíts kiemelt figyelmet fizikai és mentális egészségedre!

3. SZÁMÚ KÁRTYA:

E kártya üzenete: Tekints az életedre egy nagy kalandként! Senki sem tudhatja, mi fog történni holnap, akkor miért ne használnád ki már a mai napot is? Ez a kártya arra ösztönöz Téged, hogy lépj ki a komfortzónádból és tapasztalj meg izgalmas, új dolgokat! Ne gondolj semmi drámaira: néhány kisebb változtatás már változást hozhat életedbe!

Itt az idő, hogy kíváncsi és merész légy! Lehet, hogy például most kell átrendezned az otthonod, vagy most kell kipróbálnod új ruhadarabokat! Talán itt a remek alkalom, hogy kipróbálj más típusú ételeket, új hobbit találj, vagy eljuss egy tengerentúli útra. Néha valami régi új verziója elég ahhoz, hogy felrázza a dolgokat. Még egy véletlenszerű cselekedet is lehet önmagában kaland.

A jelenlegi helyzeted jobbá tétele érdekében tehát új emberekkel kell találkoznod, és számos új élményt kell átélned! Add át magad az ismeretlennek, revitalizáld a lelked és szélesítsd a látóköröd! Az új kalandok ösztönzik az életerőd, és aktivizálják energiaszinted!

Üzenet: Élj át új élményeket, és gazdagítsd lelked új tapasztalatokkal!

Ha tetszett a Neked szóló üzenet, oszd meg ezt a bejegyzést barátaiddal és családoddal, hogy ők is megkaphassák az útmutatást!

Közzétette: Harmadikszem.hu

Mai Angyali Üzenet

  • Rafael arkangyal üzenete vasárnapra:...

    Más lehetõségek is elérhetõek számodra. Talán úgy tûnik, hogy a helyzeted korlátozott, vagy egyáltalán nem olyan, amilyennek remélted, de sokkal […] A Rafael arkangyal üzenete vasárnapra: […]

Napi Horoszkóp

  • Keddi Horoszkóp “Érezni fogja a változás...

    Napi horoszkóp Kos Tartsa mindig észben, hogy az, ha az ember gondolkodik valamin, nem feltétlenül jelenti, hogy érti is azt. […] A Keddi Horoszkóp “Érezni fogja a változás szelét a levegőben. A csillagok […]

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Nagy...

    Nagy áttöréseket érsz el az életedben azzal, hogy Istentől ihletett ötleteidet gyakorlatba ülteted. Bízz benne, hogy az út minden lépésénél […] A Tündérek üzenete ma estére: Nagy […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.