3 személy, akik kozmikusan lépnek be az életedbe – találkoztál már velük?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Véletlen találkozások márpedig nincsenek, mint ahogy az sem véletlen, hogy hol élsz éppen, vagy ki a szomszédod, ki a testvéred, vagy ki a munkatársad. Életed során minden ember egy-egy személyes küldetést teljesít.

Azért kerülsz kapcsolatba bizonyos emberekkel, hogy elősegítsék a fejlődésed. Egy negatív személy is a fejlődésed segíti, még ha akkor úgy is érzed, hogy legszívesebben megfojtanád egy kanál vízben.

Egyesek azért vannak melletted, hogy fejlődésed segítsék, mások emlékeztetnek arra, hogy itt az ideje két lábbal állni a földön, míg megint mások közelebb visznek céljaidhoz. Minden új találkozásnál légy nyitott, ne ítélj el senkit, hiszen tudod, hogy oka van annak, hogy az illetőt eléd sodorta az élet.

Nézzük, milyen típusú találkozások léteznek:

1.Egy személy aki azért került az utadba, hogy ráébresszen valami fontos dologra
Életed során sok ilyen személlyel találkozhatsz, és az is lehet, hogy egyesek nagyon hosszú időn keresztül kísérik az utad. Az ilyen személy a lelki társad, vagy az ikerlángod. Amikor találkozol vele, valami nagyon közeli kapcsolatot, szoros kötődést fogsz érezni. Nem kapcsolódik az előző életed eseményeihez.

Születésed előtt kaptad az Univerzumtól, valójában már akkor megegyeztetek, hogy hol, és mikor fogtok találkozni. Azért van melletted, hogy segítségével megoldhasd a problémáidat, jó irányba terelje az életed.

2.Egy személy, aki arra emlékeztet, hogy ki is vagy valójában
Néha nagyon eltávolodsz a valós lényedtől, elfelejted, hogy igazából mi is a lelki küldetésed ezen a Földön. Nem a saját életed éled, állandóan mások elvárásainak akarsz megfelelni. Nehéz megtalálni az igazi éned, de azért találkozol bizonyos személyekkel életed során, hogy segítségedre legyenek. Segíteni fognak, hogy kapcsolódni tudj a saját lelkedhez, és ne a mások életét éld.

3.Egy személy, aki arra emlékeztet, hogy értékeld az életed
Lehet akár egy mélyebb beszélgetés, vagy egy rövid mosoly a villamoson, rá fogsz ébredni, hogy egy nagyon értékes személy vagy. Ő lesz az, aki ráébreszt arra, hogy értékeld az életed. Ha sokszor nehezedre esik is, de rá fogsz jönni, hogy az életednek célja van, és nem hiába vagy itt a Földön.

Mai Angyali Üzenet

  • Rafael arkangyal üzenete vasárnapra:...

    Más lehetõségek is elérhetõek számodra. Talán úgy tûnik, hogy a helyzeted korlátozott, vagy egyáltalán nem olyan, amilyennek remélted, de sokkal […] A Rafael arkangyal üzenete vasárnapra: […]

Napi Horoszkóp

  • Keddi Horoszkóp “Érezni fogja a változás...

    Napi horoszkóp Kos Tartsa mindig észben, hogy az, ha az ember gondolkodik valamin, nem feltétlenül jelenti, hogy érti is azt. […] A Keddi Horoszkóp “Érezni fogja a változás szelét a levegőben. A csillagok […]

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Nagy...

    Nagy áttöréseket érsz el az életedben azzal, hogy Istentől ihletett ötleteidet gyakorlatba ülteted. Bízz benne, hogy az út minden lépésénél […] A Tündérek üzenete ma estére: Nagy […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.