Mihály arkangyal segítségnyújtásának 5 váratlan módja

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A legmagasabb lélek és vezető az angyalok és arkangyalok között Mihály arkangyal.

Miután számos vallás szentként tiszteli őt, és a Biblia is gyakran említi, Mihály arkangyal a legismertebb arkangyalnak tekinthető. Ereje gyakran sportos fizikumával és kezében tartott védelmező karral kerül ábrázolásra. Nagyon erős energiával és jelenléttel bír, a társadalom ezért is tartja őt “védőangyal”-nak.

Mihály arkangyal sokféle módon képes segíteni az emberiségnek. Bármikor fordulhatunk hozzá támogatásért. A legtöbb ember személyes védelmet kér tőle, de Mihály arkangyal képes felhatalmazni, gyógyítani, irányítani, és inspirálni is!

Íme 5 váratlan módja Mihály arkangyal segítségnyújtásának:

1. Védelmezi energiáinkat

Mihály arkangyal energiája és fénye rendkívül védelmező: energiapajzsot képezve segít elűzni a negatív energiákat. Az energiavédelem egy olyan technika, amely során személyes energia mezőnket Mihály arkangyal védőfényével vesszük körül. Képzeld el magad egy nagy energiájú, lágy kékes-lilás színű buborék belsejében, közben pedig kérd Mihály arkangyal segítségét energiáid védelméért.

2. Elvágja a mérgező energiakötelékeket

Néha az emberek negatív módon viselkednek körülöttünk vagy velünk szemben. Bármi is legyen ennek az oka, amikor ez folyamatosan történik, a mérgező energiaciklus hatása káros hatást gyakorol ránk (akár érzelmileg, akár fizikailag vagy akár mindkét módon egyszerre). Mihály arkangyal segít megvédeni bennünket a szóban forgó negatív egyéntől/egyénektől, valamint távol tartja tőlünk a negatív energiát: e módszer neve “kötelékvágás”. Az emberek az energiakötelékek segítségével osztják meg egymással energiáikat, melyek pozitívak és negatívak egyaránt lehetnek az adott helyzet függvényében. Vizualizáld Mihály arkangyalt, miközben hatalmas kardjával elvágja ezeket a negatív köteléket, vezetékeket (melyek úgy néznek ki, mint a pókháló szálai): a pozitívakat nem lehet elvágni, úgyhogy ne aggódj, Mihály arkangyal tudja, mit tesz. Egy bizonyos személy ellen is kérheted az Ő védelmét.

3. Támogat életcéljaink elérésében

Mihály arkangyal útmutatást, inspirációt és támogatást nyújt életcéljainkhoz. Mihály arkangyal segítségével enyhíthetjük félelmeinket, új ötleteink támadhatnak, további lehetőségeink nyílhatnak, és úgy motiválhatjuk saját magunkat, mint még soha. Gondolj rá úgy, mint az életcélod ügynökére, hiszen ő azt akarja, hogy ezt a célt sikerüljön elérned, mert ez része az ő isteni küldetésének.

4. Védelmezi személyes tulajdonainkat

Az energiáink és a személyes védelmünk mellett Mihály arkangyal a személyes tulajdonainkat is védelmezi. Kérheted őt, hogy védje meg az otthonod, az autód, az udvarod, vagy akár a bevásárlókocsidat a boltban; bármit, ami védelmet igényelhet. Egyszerűen kérd meg őt, és a védelmezni kívánt tárgyakat képzeld el egy kékes/lilás védelmező buborékban.

5. Megváltoztatja a félelmeinken alapuló gondolkodásmódunkat

A félelmen alapú gondolkodási minták, úgymint az aggodalom és a kétség, megakadályozzák, hogy elérjük életcéljainkat, autentikus módon éljünk és békét teremtsünk életünkben. Mihály arkangyal segít legyőzni a félelmeinket, és lehetővé teszi, hogy életünk pozitív áldásaira összpontosítsunk. A tőle származó nagyobb tudatosságod rávilágíthat arra, hogy mi befolyásolja negatív irányba életed. Kérd meg őt, hogy vágja el a negatív kötelékeket, ezáltal könnyebben hagyhatod el a negatív gondolkodási mintákat és sikeresebben összpontosíthatsz az életed pozitívumaira.

Közétette: harmadikszem

Mai Angyali Üzenet

  • Rafael arkangyal üzenete vasárnapra:...

    Más lehetõségek is elérhetõek számodra. Talán úgy tûnik, hogy a helyzeted korlátozott, vagy egyáltalán nem olyan, amilyennek remélted, de sokkal […] A Rafael arkangyal üzenete vasárnapra: […]

Napi Horoszkóp

  • Keddi Horoszkóp “Érezni fogja a változás...

    Napi horoszkóp Kos Tartsa mindig észben, hogy az, ha az ember gondolkodik valamin, nem feltétlenül jelenti, hogy érti is azt. […] A Keddi Horoszkóp “Érezni fogja a változás szelét a levegőben. A csillagok […]

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Nagy...

    Nagy áttöréseket érsz el az életedben azzal, hogy Istentől ihletett ötleteidet gyakorlatba ülteted. Bízz benne, hogy az út minden lépésénél […] A Tündérek üzenete ma estére: Nagy […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.