Válassz ki egy ősi indián totemet, és tudd meg, hogy milyen spirituális erővel rendelkezel!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az általad kiválasztott ősi totem elárulja milyen spirituális erővel rendelkezel.

Az ősi amerikai indiánok a spirituális erejüket, önazonosságukat fejezték ki a totemállatok segítségével, és úgy tartották, hogy az a bizonyos állat megvédi a törzset. Nos, most te is megtudhatod, hogy mely totem jelképezi a spirituális energiádat, csak nézz rá az alábbi totemekre és válaszd azt, amelyik a legjobban tetszik, majd olvasd el a hozzá tartozó leírást.

1. Bagoly
Nagyon nyugodt, összeszedett ember vagy. Mivel a baglyok remekül látnak a sötétben, így te is rendelkezel egy olyan képességgel, hogy könnyen rájössz, ha valaki hazudik. Bölcs vagy és tapasztalt, az aurád hatalmas és erős. Képes vagy a nehéz helyzetekben is helytállni, valamint szeretsz egyedül lenni.

2. Sas
Motivált, ambiciózus ember vagy, aki szeretne jobb és jobb lenni egy adott területen. Számodra a siker nagyon fontos, ezért mindent megteszel, hogy elérd a célodat. A kitartásod nem ismer határokat, ezért sokan felnéznek, példaként tekintenek rád.

3. Bölény
Kedves, szelíd ember vagy, de rendkívül bátor. Képes vagy farkasszemet nézni a veszéllyel, és amíg le nem győzöd, addig nem adod fel. Mindenki látja, hogy erős és bátor ember vagy, aki segít másokon, és inspirációval szolgál mindenki számára.

4. Medve
Ha a medvét választottad, akkor domináns, tekintélyparancsoló ember vagy, aki már megjelenésével rendet tesz. Te nem ijedsz meg attól, hogy a csapat vezetőjévé válj, mikor más jelentkező nem akad a feladatra. Ha valaki a biztonságodat veszélyezteti, annak nem kegyelmezel. Nagy akaraterővel és belső kitartással rendelkezel.

5. Farkas
Nagyon egyedi személyiséggel bírsz, szeretsz egyedül lenni, de szükséged van a baráti társaságodra, ha biztonságban akarod tudni magad. Szereted rejtegetni az igazi énedet. Csak azt az embert engeded közel magadhoz, akiben teljesen megbízol. Képes vagy megérezni azt, ha valaki el akar titkolni valamit előled.

Forrás: Filantropikum

Mai Angyali Üzenet

  • Rafael arkangyal üzenete vasárnapra:...

    Más lehetõségek is elérhetõek számodra. Talán úgy tûnik, hogy a helyzeted korlátozott, vagy egyáltalán nem olyan, amilyennek remélted, de sokkal […] A Rafael arkangyal üzenete vasárnapra: […]

Napi Horoszkóp

  • Keddi Horoszkóp “Érezni fogja a változás...

    Napi horoszkóp Kos Tartsa mindig észben, hogy az, ha az ember gondolkodik valamin, nem feltétlenül jelenti, hogy érti is azt. […] A Keddi Horoszkóp “Érezni fogja a változás szelét a levegőben. A csillagok […]

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Nagy...

    Nagy áttöréseket érsz el az életedben azzal, hogy Istentől ihletett ötleteidet gyakorlatba ülteted. Bízz benne, hogy az út minden lépésénél […] A Tündérek üzenete ma estére: Nagy […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.