Égi üzenet ma estére – Lassan megérted…

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Lassan megérted… hogy az időt, amit arra fordítasz, hogy építsd mások életét, fordíthatnád a magadéra is. Hogy felesleges időpocsékolás azon fáradozni, hogy megments valakit, aki nem hajlandó a változásra.

Lassan megérted… hogy az ígéretek lehetnek szépek, de mindaddig üresen csengenek, míg valóra nem váltják őket. Hogy nem számít, ki mit mond, ha tetteivel meghazudtolja önmagát.

Lassan megérted… hogy túl értékes életed minden perce ahhoz, hogy várj valakire. Aki valóban szeret, felismeri mindezt. Ő adni akar, nem pedig elvenni az életedből.

Lassan megérted… hogy ha valóban megtaláltad a másik feled, nem kell elveszítened önmagad. A valódi szeretet elfogadja a másikat olyannak, amilyen.

Lassan megérted… hogy minél jobban szereted önmagad, annál jobban szeretnek majd Téged. Annál befogadóbbá válsz a szeretetre. És a szeretet mércéje nem az, hogy mennyi adsz a másiknak, hanem az, hogy mennyire vagy képes önmagad maradni.

Lassan megérted… hogy nem számít, mi történt a múltban… és a jövőbe vetett ígéretek sem jelentenek semmit. Életed egyetlen meghatározó eleme a jelen pillanat. Az, hogy mennyire vagy képes megélni a lényed.

Lassan megérted… hogy el kell engedned azok kezét, akik aláássák önbecsülésed, és képtelenek Veled haladni az úton. Megérted, hogy senki másért nem kell felelősséget vállalnod, a saját életedért viszont kötelező… S ha megértetted, megértél arra, hogy önmagad légy…

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu)

Mai Angyali Üzenet

  • Rafael arkangyal üzenete csütörtökre: Nagy...

    Ez az az idõszak, mikor hátrahagyhatsz minden helyzetet és tapasztalatot, mely többé már nem szolgál téged. Életed jelenlegi szakaszán már […] A Rafael arkangyal üzenete csütörtökre: Nagy […]

Napi Horoszkóp

Tündérek mai üzenete

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.