A bőséghez, gazdagsághoz neked is jogod van! Ezt kell tenned, hogy megjelenjen az életedben!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Akár természetesnek, jogosnak és normálisnak is tekinthetjük azt, hogy nekünk is kijár a jóból, a sikerből, az elismerésből, a bőségből és gazdagságból. De mindez a fejünkben dől el, ahogyan a szegénység is. És ahhoz, hogy megszabadítsuk a világot a szegénységtől, első lépésként önmagunk szegénységét kell felszámolnunk.

Ha szóba állunk az emberekkel, ismerőseinkkel, szinte biztos, hogy el-elhangzik egy-két panasz, például az, hogy “ha lenne pénzem, már rég elköltöztem volna egy jobb országba”, vagy “már rég nem itt tartanék”. Az emberek többsége komolyan hajlandó lenne szinte bármit megcsinálni, ha valaki felajánlana 50, vagy 100 ezer dollárt, ami szintén gyakori beszédtéma. De vajon tényleg boldogabbak lennének, ha kézhez kapnák a pénzt? Talán egy ideig…

Amit ezek az emberek nem fognak fel, az az, hogy minél inkább azokra a dolgokra összpontosítanak, amelyek “hiányoznak” az életükből, annál mélyebbre ássák magukat a szegénység, az elégedetlenség bugyraiba.

Hiszen a jólét és a szegénység csak felfogás kérdése, egy kép, ami az agyunkban jelenik meg. Azonban ha gondolatainkat a pozitív dolgokra irányítjuk, akkor egyből érezni fogjuk a változást, és már nem lesz annyira borús a jövőnk, az életünk, mint ahogyan azt képzeltük.

Igen, jogunk van arra, hogy boldognak, gazdagnak lássuk az életünket, ehhez pedig a kulcs a fejünkben van. Ha kinyitjuk agyunkban a pozitív világ irányába vezető ajtót, akkor életünk is gazdagabbá válik.

Ezt is, mint minden mást, gyakorolni kell. A meditáció, az imádság, a relaxáció arra jó, hogy ezen bőséget árasztó pozitív gondolatokat felerősítsük, beépítsük a hétköznapjainkba, ezáltal pedig egy harmonikusabb életet teremtsünk magunknak és családunknak.

A jólét az agyunkban van, nem a pénztárcánkban, és pontosan ez érvényes a szegénységre is, ami szintén csak a gondolkodásmódunk révén válik valóságossá, vagy szűnik meg teljesen.

Mindannyian igazán gazdagok vagyunk, mert ott van fejünkben mindaz, ami bőséget hoz az életünkbe: mert képesek vagyunk megteremteni azt a világot, ahol békében, boldogságban és gazdagságban élhetünk.

Filantropikum

Mai Angyali Üzenet

  • Rafael arkangyal üzenete csütörtökre: Nagy...

    Ez az az idõszak, mikor hátrahagyhatsz minden helyzetet és tapasztalatot, mely többé már nem szolgál téged. Életed jelenlegi szakaszán már […] A Rafael arkangyal üzenete csütörtökre: Nagy […]

Napi Horoszkóp

Tündérek mai üzenete

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.