Teszt: Válassz egyet az alábbi képek közül és derítsd ki életed milyen szakaszába értél

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Válasz ki egy motívumot, majd derítsd ki, hogy életed melyik szakaszában vagy!

Teszt: Válassz egyet az alábbi képek közül és derítsd ki életed milyen szakaszába értél

Minden ember élete szakaszokra bontható, viszont meglepő módon ezek a periódusok nem függnek össze a korral, hiszen elég csak arra gondolni, hogy van olyan nő, aki 20 évesen szüli meg első gyermekét, más pedig 40 évesen lesz édesanya.

Válasz ki egyet az alábbi négy szimbólum közül, így kiderítheted, hogy jelenleg melyik életszakaszban vagy.

1. Atléta

Ez a legkevésbé érett korszak. Leginkább arról szól, hogy milyen külsővel rendelkezel, milyenek a testi adottságaid, milyen ruhákat hordasz, milyen autód, telefonod van. Előfordulhatnak nárcisztikus személyiségjegyek, ami leginkább a kamaszkorra jellemző, de felnőtteknél is előfordulhat, főleg azoknál, akiknek nem adatott meg a lelki biztonságérzet.

2. A lázadó

Az atléta szakasz után következik a lázadó korszak, amikor már kezdesz felelősséget vállalni a tetteidért, és képes vagy megfogalmazni a céljaidat, amelyek sokkal letisztultabbak, mint korábban. Az egyéniséged kezd teljesen kifejlődni.

3. Kinyilatkoztatás

Ez az életszakasz, mikor megérsz arra, hogy gyereket vállalj és felnevelj egy másik életet. Emellett ez az életszakasz arra is jó, hogy számba vedd mindazt, ami eddig a sikert jelentette az életedben, és hogy magadon kívül másokra is gondolj ezentúl.

4. Lélek

Ez az utolsó életszakasz. Ilyenkor rájössz arra, hogy a tárgyaknál, a pénznél, a vagyonnál vannak fontosabb dolgok, mint például a barátság, a szeretet, a család. Rájössz arra, hogy nem csak tested, hanem lelked is van, és arra kezdesz összpontosítani, hogy másokon segíts, és hogy fény ragyogja be az életedet.

Forrás: filantropikum

Mai Angyali Üzenet

  • Angyali Útmutatás a mai napra: Az angyali...

    Az angyali mágia most a te oldaladon áll. Projektjeid sikeresek lesznek. Rendelkezel minden szükséges erőforrással, még akkor is, ha most […] A Angyali Útmutatás a mai napra: Az angyali mágia most a te oldaladon áll […]

Napi Horoszkóp

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Imáid...

    Imáid meghallgattattak. Sem most, sem később nem lesz gondod a mindennapi kenyérre, ahogy egyéb szükségletedre sem. Ajánld félelmeidet és aggodalmaidat […] A Tündérek üzenete ma estére: Imáid […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.