Készen állsz, hogy megtudd, mit üzennek számodra a szellemek?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A mindennapi energiaáramlatok nagyon befolyásolják hangulatunkat, ezért is érezhetjük néha magunkat túl érzékenyeknek és kimerültnek. Ilyen időszakokban segítségünkre lehet, ha szellemi és lelki útmutatás után nézünk.

Készen állsz, hogy megtudd, mit üzennek számodra a szellemek?

 

Most lehetőséged nyílik megtudni, hogy milyen üzenetet tartogatnak a felsőbb energiák neked, csupán választanod kell az alábbi 3 szimbólum közül.

1. Mostanában egyre inkább úgy érzed, hogy lelkednek védelemre volna szüksége, mert számos félreértés történik körülötted, amit a lelked sínylik meg.

A szellemek üzenete számodra nem más, mint légy türelmesebb és gondold többször át, mielőtt reagálnál. Hiába véded rendületlenül önmagadat, ha egyes szituációkban igenis vétkes vagy. Tárgyalj nyílt lapokkal és ész érvekkel.

2. Amikor elszánod magad arra, hogy valamit véghez vigyél, akkor valóban ennek rendeld minden tettedet alá. Ne toporogj egy helyben. Határozd el magad, és áll ki a döntésed mellett. Az egész Univerzum arra vár, hogy dönts és tégy a döntésedért. Néha túlságosan elkomplikálod a dolgokat, hidd el készen állsz, hogy elérd az álmaidat.

 

3. A szellemek azt szeretnék, ha nem vonnád meg a körülötted lévő emberektől az együttérzésedet és az empátiádat. Mindenki a saját csatáit vívja, viszont vannak olyan személyek körülötted, akiknek sokat jelentene, ha támogatást kaphatnának tőled a harcuk során.

Óriási fény és erő lakozik benned, amik segítségével sokaknak nyújthatsz remény és motivációt.

Forrás: filantropikum

Mai Angyali Üzenet

  • Angyali Útmutatás a mai napra: Az angyali...

    Az angyali mágia most a te oldaladon áll. Projektjeid sikeresek lesznek. Rendelkezel minden szükséges erőforrással, még akkor is, ha most […] A Angyali Útmutatás a mai napra: Az angyali mágia most a te oldaladon áll […]

Napi Horoszkóp

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Imáid...

    Imáid meghallgattattak. Sem most, sem később nem lesz gondod a mindennapi kenyérre, ahogy egyéb szükségletedre sem. Ajánld félelmeidet és aggodalmaidat […] A Tündérek üzenete ma estére: Imáid […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.