Stresszes vagy? Válassz egy kártyát és megmondjuk mit tehetsz a stressz ellen!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Valljuk be, mindannyian találkozunk olyan helyzetekkel, amelyek stresszel járnak, és bármit is tennénk, mindig akad valami, ami kihívást fog jelenteni. Mit tehetünk ezekkel a kihívásokkal? Vannak bizonyos aktivitások, amik segítenek nekünk két lábbal a földön maradni, vagy megtartani egyensúlyunkat, hogy ne veszítjük el az irányítást érzelmeink és gondolataink fölött.

Amikor szorongunk vagy stresszes helyzetekkel állunk szembe, ez megakadályoz abban, hogy a problémát megoldjuk. A kihívásokat azért kapjuk, hogy fejlődjünk és minden kihívás mögött csodálatos lehetőség rejtőzhet.

Válassz ki egy kártyát és tudd meg milyen aktivitás válik javadra, amikor stresszes időszakon mész keresztül:

1. Tölts időt a természetben

A természetben eltöltött idő természetes stresszoldó és hangulatjavító. A séta a napsütésben, a hóban vagy akár az esőben, vagy csak egy parkban üldögélni, képes automatikusan szétválasztani az élet huzavonájától. A természeti elemek azonnal segítenek minket visszakapni egyensúlyunkat. Ezekben a napokban a lelkednek arra van szüksége, hogy egy kis időt töltsön az anyatermészettel, ahhoz, hogy a stresszel meg tudj küzdeni.

2. Kreatív önkifejezés

Néha, a figyelmünk átirányítása a művészi vagy kreatív tehetségeink felé – tánc, írás, éneklés, festészet, kertészkedés, hangszeren játszás – olyan teret képes megnyitni, amely beengedi azokat a megoldásokat és lehetőségeket, amelyek segítségével a stresszel megküzdhetünk. Sok ember meditatív állapotba kerül, miközben kreatív aktivitásokba veti magát. Egyeseknek, ezek a kreatív aktivitások jelentik a meditációt. Itt az ideje annak, hogy időt szánj a kreatív énedre, és olyan aktivitásokat csinálj, amelyeket szeretsz, és örömmel töltenek el.

3. Tested, lelked és szellemed méregtelenítése

Nincs egy 100%-osan biztos módja annak, amivel aurádat és energetikai teredet megtisztíthatod és mindig jó energiákkal töltheted meg, ezért is olyan fontos a rendszeres spirituális „higiénia”. A spirituális higiéniába beletartozik: epson só fürdő, egy Reiki kezelés, lemondás az egészségtelen ételekről, és növelni a víz bevitelt. Amikor megszüntetjük a számunkra megterhelő, egészségtelen gondolkozás és érzelem áramlását, energetikailag és fizikailag egészséges határokat teremtünk. A következetesség fontos egy jó spirituális higiénia eléréséhez.

Ha egynél több kártyát választottál volna, akkor próbáld ki azt is, hogy segítsen csökkenteni a stressz szintedet.

Forrás: filantropikum

Mai Angyali Üzenet

  • Angyali Útmutatás a mai napra: Az angyali...

    Az angyali mágia most a te oldaladon áll. Projektjeid sikeresek lesznek. Rendelkezel minden szükséges erőforrással, még akkor is, ha most […] A Angyali Útmutatás a mai napra: Az angyali mágia most a te oldaladon áll […]

Napi Horoszkóp

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Imáid...

    Imáid meghallgattattak. Sem most, sem később nem lesz gondod a mindennapi kenyérre, ahogy egyéb szükségletedre sem. Ajánld félelmeidet és aggodalmaidat […] A Tündérek üzenete ma estére: Imáid […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.