A csakra kártya szombati üzenete – Ments fel magad a Bűntudat alól

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mindig lenyűgöz, hogy mennyire együtt rezonálok a csakra kártyákkal, mindig azt a lapod adja, amelyikre szűkségem/szűkségünk van az adott pillanatban. Azt hiszem eddig még nem került olyan kártya a kezembe, ami ennyire jó visszaadta volna a helyzeteket.

A keddi üzenetet szintén Tori Hartman A Csakrák Bölcsessége kártyacsomagból húztam nektek, mára a Pártatlanság kártyája jött ki.

Ha megnézzük a mostani helyzetünket, életünket valószínűleg akad olyan téma, helyzet, amiben talán állást kellene foglalnunk, valakinek a pártját kell fognunk. Úgy-e, hogy ha belegondolsz akad ilyen az életedben? De ha nem is a saját életedben kollektívben ott van, hogy valami mellett ki kellene állni, és ebben rejlik a Pártatlanság kártya üzenete.

Most legyél semleges állapotban, ne foglalj állást semmi mellett. A kártya azt üzeni minden Filantropikum olvasónak, hogy most vonuljon vissza, legyen csendes megfigyelő, nem jó véleményt foglalni egyik fél mellett sem, mert ez most senkinek, főleg neked, nem tesz jót.

Maradj pártatlan, maradj csendben és csak figyelj. Hamarosan úgyis minden magától megoldódik.

Filantropikum

Mai Angyali Üzenet

  • Angyali Útmutatás a mai napra: Az angyali...

    Az angyali mágia most a te oldaladon áll. Projektjeid sikeresek lesznek. Rendelkezel minden szükséges erőforrással, még akkor is, ha most […] A Angyali Útmutatás a mai napra: Az angyali mágia most a te oldaladon áll […]

Napi Horoszkóp

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Imáid...

    Imáid meghallgattattak. Sem most, sem később nem lesz gondod a mindennapi kenyérre, ahogy egyéb szükségletedre sem. Ajánld félelmeidet és aggodalmaidat […] A Tündérek üzenete ma estére: Imáid […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.