12 tulajdonság, amely azt bizonyítja, hogy igazi farkas vagy a birkák között

12 tulajdonság, amely azt bizonyítja, hogy igazi farkas vagy a birkák között

Mi szükséges ahhoz, hogy túlélj a világban, ami levadász téged aztán felzabál, amint elfordítod a fejed? Mit kell tenned ahhoz, hogy kimagasodj a tömegből, és kiállj azért, amiben hiszel? Mi kell ahhoz, hogy szembeszállj minden furcsa dologgal és megvédd a szeretteidet? Mi kell ahhoz, hogy csendes harcos lehess, egy igazi farkas?

Határozottság, kitartás, motiváltság és állandó vágy a kiemelkedésre. Ugyanakkor a farkasok, akik közöttünk vannak, a csapat igazi vezetői, akik a háttérben maradnak és folyamatosan dolgoznak, amíg a birkák harsányak és csak felfordulást okoznak. Te melyik vagy? Ha legalább 12-ből 10 igaz rád, akkor igazi farkas vagy a birkanyájban.

# 12 Bátran kiáll

Láttál már farkast félni? Hisszük, hogy nem! A farkas soha nem rejtőzik. Van valami nagyon ősi ezzel a vaddal kapcsolatban, ami visszautasítja a félelmet minden helyzetben. Ha megvan benned a bátorság ahhoz, hogy kiállj magadért és azért, amiben hiszel, nem hagyod magad eltéríteni, akkor birtokában vagy a farkas egyik legfontosabb tulajdonságának.

# 11 Vadság

A farkas heves és kegyetlen lesz, ha provokálják vagy fenyegetik. A bátorságból született ez a hevesség és mindenben megmutatkozik. Akkor is heves, amikor vadászik, és akkor is amikor védelmez. Ha megvan benned ez a szenvedély, a képesség, hogy leszedd az ellenfeledet, akkor jó eséllyel, sokkal jobban hasonlítsz egy farkasra, mint egy birkára.

# 10 Könyörtelen

A farkas annyira elszánt, mint amennyire titokzatos. Az árnyakon keresztül lopakodva cserkészi be zsákmányát és akkor csap le, amikor az áldozat a legkevésbé számít rá. Nem adja fel a vadászatot csak azért, mert éppen esik a hó. Egyedülállóan és makacsul kitartóan követi, amíg meg nem kapja, amit akar. Ha te is ilyen céltudatosan és kitartóan állsz a céljaidhoz, akkor biztos lehetsz benne, hogy az egyik legfőbb farkas tulajdonsággal rendelkezel.

# 9 Büszke

A farkas sohasem hajol meg egy alacsonyabb rendűnek, de őszintén elismer egy magasabb rendűt. Ez az igazi büszkeség jele, elfogadni és tanulni egy nála magasabban állótól és szilárdan szemben állni egy alacsonyabb rendűvel. Ez teszi a farkasokat alkalmazkodóvá és veszélyessé, mert az ellenfélre alapozva pozícionálja magát. Ha jól fel tudod mérni az ellenfeled helyzetét és képes vagy úgy helyezkedni, hogy le tudd szedni őt, akkor már majdnem egy olyan farkas vagy, aminek lenned kell.

# 8 Védelmező

Soha ne fenyegess egy farkast, vagy azt, akit megvéd, mert széttép, soha nem engedné, hogy kárt okozz annak, akit a védelme alatt tart. Hűségük a védelmező természetükből fakad, és ha hűségről van szó, akkor megingathatatlanok. Ha te is olyan vagy, aki ösztönösen védelmezi azokat, akiket szeret és inkább az életed adnád, csak ne lásd őket sérülni, akkor a védelmező tulajdonságod a farkaséval megegyező.

# 7 Vezető

Az igazi farkas vezető. Vezeti a vadászatot, a felfedezést és a túlélést is (más farkasok pedig követik, de itt az igazi alfáról beszélünk). Vigyáz a falkára, a gyengéket megvédi és táplálja a fiatalokat. Ha megvan benned az ösztön, hogy túlélj és gondját viseld az embereidnek, akkor nagyon közel vagy ahhoz, hogy olyan farkas légy, amilyen lenned kell.

# 6 Vad és nyers

A farkas soha nem törődik azzal, hogy hogyan tekintenek rá. Ez egy farkas, nyers és vad. A farkas soha nem akar megfelelni, mindig hű marad a természetéhez. Nem változik, nem adaptálódik. Soha nem felejti el, hogy természeténél fogva vad, és minden körülmények között így viselkedik. Ha te sem hasonulsz meg soha és mindig azt teszed, amit az ösztöneid diktálnak, akkor nem sok kell hozzá, hogy igazi farkas légy.

# 5 Szabad

A farkas nem farkas, ha nem szabad. A vadállatnak olyan szelleme van, amelyet nem lehet láncra verni. Elfoghatsz egy farkast, de soha nem törhetsz be. A farkas szabadon születik és szabadon hal meg. Ha te is úgy érzed, hogy szabad a szellemed, hogy lázadás a folyamatos megfelelés ellen és magadnak szereted kijárni az utadat, akkor egy farkas szelleme él benned.

# 4 Megszerzi, amit akar

A természet igazsága a farkas igazsága. Vagy ölsz, vagy megölnek. Ha jól bánsz velem, akkor azt kapod vissza cserébe, de ha kegyetlen vagy velem, akkor a poklot fogom rád zúdítani, ez a farkasok alapelve. Ha számodra is ez az alapelv, ami mentén az életedet vezeted, akkor biztos lehetsz benne, hogy egy farkas lakik benned.

# 3 Nincs kegyelem

Kedves azokkal, akik megérdemlik, azokkal viszont nem, akik nem (egyenes, egyszerű és becsületes). A farkas nem mutat kegyelmet, amikor fenyegetett, nem bágyad, amikor vadászik, és nem lassul, amikor a zsákmányát cserkészi. Ez teszi a farkast annyira halálossá. Ha ez az ösztön benned is megvan, akkor olyan farkas lehetsz, amilyenné mindenki válni szeretne.

# 2 Az éjszaka a szövetségesed

Az éjszaka gyermeke, az árnyék harcosa és a sötétség rejtélye, az éjszaka a farkas szövetségese és állandó társa. Ha te is éjszaka találod meg az igazi énedet, akkor vagy a legaktívabb, amikor a nap lemegy, és azt veszed észre, hogy csak az éjszaka folyamán gyarapszik leginkább a belső éned, akkor egy farkas vár benned arra, hogy szabadjára engedd.

# 1 Magányos

A farkas vadászni csak falkában tud, de a farkas igazi magányos lény. Egyedül élne, távol mindenki mástól. Egyedül fedezne fel, és olyan helyekre indulna, ahová mások nem mernének egyedül menni. Nem érdekli különösebben a társaság. Ha van, az is jó, ha nincs, az talán még jobb. Ha te is ismered ezt az érzést, hogy egyedül érzed magad a legjobban, akkor pontosan tudod, miről beszélünk, és már azt is tudod, hogy lélekben farkasként cselekszel.

The post 12 tulajdonság, amely azt bizonyítja, hogy igazi farkas vagy a birkák között appeared first on Tudasfaja.com.

Oszd meg a cikket és szerezz pontokat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>